Blomkåls/romanesco-salat med feta og ristede græskarkerner

Inspiration fra Kirsten Jørgensen Backhaus

15 min

3-4

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

Dampet alm. blomkål
Grøn blomkål/romanesco
Grønne asparges
Blåbær
Fetaost
Rødløg
Ristede græskarkerner
Blå birkes

Dressing:
Creme fraiche
Friskpresset citronsaft
Blå birkes
Salt
Citronpeber

Sådan gør du

Skær dampet alm. blomkål, grøn blomkål/romanesco og grønne asparges i mundrette stykker.
Drys med blåbær, et lille stykke fetaost skåret i tern samt finthakket rødløg. Som afslutning har salaten fået lidt ristede græskarkerner og blå birkes.

Dressingen er lavet af cremefraiche, godt med friskpresset citronsaft, ca. 2 tsk ristede blå birkes, salt og citronpeber.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print