Brunede kartofler med mandler og rødløg

Ca. 1 time

4 personer

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

650 gram nye kartofler skyllet godt
100 gram mandler hakket groft
50 gram smør
2 rødløg, groft hakket
1 dl daddelsukker
Salt
Peber
Lidt solsikke- eller rapsolie

Friskhakket persille til toppen

Sådan gør du

Skær kartoflerne ensartede stykker og kom dem i pose med salt, peber og olie.
Ryst posen godt og hæld kartoflerne ud på en bageplade med bagepapir – og bag dem ved 180 grader varmluft i 30-35 minutter.

Kom daddelsukker og smør på en pande lad det bruse op og koge sammen i ca. 5 minutter.
Kom nu rødløg i og steg dem sammen med sukkerblandingen i cirka 5 minutter. Tilføj kartoflerne og de hakkede mandler. Vend det sammen, indtil sukkerblandingen begynder at hænge ved kartoflerne.

Smag til med lidt salt og top med persille.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print