Kokostoppe med daddelpasta og ristet kokos

Af Katja Stock - Kachkuun.dk

image_pdfimage_print

Du får ca. 12 stykker ud af denne portion.

Det skal du bruge

135g ristet kokos
50g pasteuriserede æggehvider
20g pasteuriserede æggeblommer
130g daddelpasta

Skal af 1 øko lime og saft af ½ lime
1 nip fint salt

Desuden:
Ca. 100g 66% chokolade
Termometer

Sådan gør du

Kom alle ingredienser i en skål, bland det hele godt sammen, og stil skålen i køleskabet i 1 time.
Del nu dejen til 12 kugler og form dem til kegler. Stil dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 15 min.

Lad dem køle af i køleskabet. Når de er kolde, varmes chokoladen op til max. 34 grader.
Dyp nu bunden af kokostoppen og lad chokoladen størkne før du putter dem i en lufttæt beholder.
De holder sig bedst i køleskabet.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print