Nemme kokosbars med daddelsukker

Ca. 1 time

12-15 bars

image_pdfimage_print

Af Josefine Jørgensen

Det skal du bruge

1 dåse kokosmælk, light (400 ml.)
200 g. kokosmel
70 g. daddelsukker
150-200 g. mørk chokolade

Evt. kokosolie afhængigt af chokoladetype 

Sådan gør du

Ryst kokosmælken kort, og hæld den ud i en skål. Tilsæt kokosmelet, og rør det sammen med kokosmælken. Tilføj til sidst daddelsukkeret, som røres godt ind i massen. Hæld blandingen over i en brødform beklædt med film, og glat det godt ud. Lad den store “bar” sætte sig i fryseren i et par timer, indtil den er nærmest helt fast.

Smelt chokoladen, og skær den frosne blok ud i barer i ønsket størrelse. Sæt evt. halvdelen af mængden i fryseren, mens du overtrækker den anden halve, så barerne er så frosne som muligt, når de overtrækkes. Lad barerne sætte sig på enten frys eller køl, afhængigt af om du ønsker et frossent eller blødt resultat. Opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder ud fra samme kriterie.

*Note: Hvis den smeltede chokolade, du bruger, har tendens til at være lidt tyk i konsistensen, kan der med fordel tilsættes lidt kokosolie for at gøre det størknede resultat tyndere og mere skinnende.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print