Studenterbrød med daddelpasta

Hjemmelavet studenterbrød med daddelpasta er nemt at lave selv!

1 time (+ en times tid i køleskabet)

Ca. 20 personer

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

10 Digestive kiks
4 spsk daddelsirup

1 pakke daddelpasta
3-4 spsk mandelmel eller blendede havregryn

Hindbærsyltetøj (ca. ½ glas)
Glasur af flormelis og vand
Krymmel eller andet pynt

 

 

 

Sådan gør du

Læg kiksene i en pose og knus dem til små stykker – fx. med en kagerulle.
Bland kiksene i en skål med daddelsirup og bland med daddelsirup.
Kom kiksemassen i en smurt form (ca. 20 x 22 cm) og bag den ved 175 grader i 5 minutter.

Kom daddelpastaen i en en skål og bland med mandelmel eller blendede havregryn til massen
har din foretrukne konsistens. Den skal være så fast, så den kan rulles ud mellem to stykker plastfolie
– men stadig lidt klæbrig.

Når bunden er kølet af, smøres den med hindbærsyltetøj, og daddelmassen rulles ud og lægges oven på syltetøjet. Pynt med glasur og din foretrukne topping, fx. krummel – alternativt frysetørret hindbær.

Lad det hele sætte sig i køleskabet i en times tid og skær kagen ud i mindre stykker.

 

 

 

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print