Salat med honningbagte gulerødder og græskarkerner

Skøn og fyldig salat med masser af knas

Ca. 1 time

4 personer

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

75 g spinat
500 g gulerødder
2 spsk. honning
2 spsk. olivenolie
Salt
½ bundt forårsløg
½ granatæble
75 g fetaost
50 g græskarkerner

Sådan gør du

  1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Skræl gulerødder og skær dem i mønter.
  3. Kom honning, olie og salt på dem og bag dem i 20-25 minutter i en forvarmet ovn – lad dem afkøle på en tallerken.
  4. Anret spinat på et fad.
  5. Skær forårsløg i små skiver.
  6. Slå granatæblekernerne ud med en ske (slå på bagsiden af granatæblet over en skål).
  7. Opvarm en pande med lidt olie eller smør. Tilsæt græskarkernerne og rist dem til de begynder at poppe og får farve. Tilsæt til sidst lidt salt – lad dem afkøle på en tallerken.
  8. Kom de bagte gulerødder ovenpå spinaten. Top med forårsløg, granatæble, knust feta og de ristede græskarkerner.

Opskrift udviklet af https://mummum.dk/

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print