Cæsarsalat med hvidløgsgrissini

En klassisk frokostsalat med et twist

Ca. 30 minutter

4 personer

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

Salaten:
2 stk. hjertesalat
20 g parmesan
200 g kyllingebryst
50 g grissini med hvidløg/basilikum

Cæsardressing:
50 g mayonnaise
½ fed hvidløg
½ tsk. dijonsennep
1½ spsk. citronsaft
80 g creme fraiche
Salt/peber

Sådan gør du

  1. Bland mayonnaise, knust hvidløg, dijonsennep og creme fraiche til en dressing og smag til med salt/peber.
  2. Skær kylling i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
  3. Varm en pande op med smør eller olie.
  4. Tilsæt kyllingen. Lad det stege ca. 4-5 minutter på hver side eller til det er færdigstegt. Tag kyllingen fra på en tallerken.
  5. Riv hjertesalat i små stykker eller hak det groft.
  6. Vend salaten med dressingen.
  7. Skær kyllingen i skiver.
  8. Top salaten med kylling, parmesan i små flager og grissini med hvidløg/basilikum.

Opskrift udviklet af https://mummum.dk/

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print