Chicken Nuggets med mandelknas

Ca. 30 minutter

4 personer

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

175g mandler
1 tsk salt
1 tsk paprika
½ tsk hvidløgspulver
Lidt friskkværnet peber

1 æg
½ dl mælk
1½ dl mel

600g kyllingebryst, skåret i stykker på ca. 4 x 5 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og læg et stykke bagepapir på en bageplade.
Kom mandlerne i foodprocessor eller minihakker, hak til mandlerne er meget finthakkede. Dette kan naturligvis også gøres i hånden, men det tager lidt længere tid.

Kom de hakkede mandler i en skål med salt, peber, hvidløgspulver og paprika og vend det godt sammen. Pisk æg og mælk sammen i en anden skål. Kom melet på flad tallerken.

Vend nu kyllingestykkerne i hhv. mel, æg og mandelmix og læge dem på bagepapiret. Sørg for at kyllingestykkerne bliver helt dækket af hver coating i den nævnte rækkefølge.

Bag dine kyllingenugget i 8-10 minutter, vend dem ca. halvvejs.
Vær sikker på at de er gennembagte ved at skære en enkelt igennem. Vil du have dem ekstra sprøde, så bag dem i 6-8 minutter og giv dem 1 minut under grillen på hver side.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print