Daddelsnøfler med abrikos

Nem opskrift på hjemmelavede snøfler!

Ca. 2½ time

12-14 stykker

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

400 g færdig daddelpasta
½-1 dl vand
3 dl havregryn
100g tørrede abrikoser
4 spsk usødet kakao
Evt. 3 tsk romessens
2 spsk appelsinjuice

150g mørk chokolade 70%

Sådan gør du

Blend daddelpasta, vand, romessens, abrikoser og appelsinjuice til en ensartet og cremet masse.
Blend havregryn til mel, og tilsæt mel og kakaopulver til massen.
Blend igen og tilsæt evt. mere havregryn eller mere vand til konsistensen er passende.

Læg snøffel-massen på et stykke bagepapir, læg endnu en stykke bagepapir over og
rul massen til en plade på ca. 1,2 cms tykkelse. Læg massen i fryseren i ca. 1½ time.

Tag den ud og skær den i passende størrelser. Pensl eller dyp stykkerne i smeltet chokolade
og lad dem størkne på køl i ca. 30 minutter. Pynt evt. med smeltet, lys chokolade eller glasur.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print