Dansk/asiatisk poke bowl

Inspiration fra Kirsten Jørgensen Backhaus

10 minutter

1 person

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

I bunden gemmer der sig kogt og afkølede fuldkorns spaghetti ovenpå har vi en skøn blanding af rå og dampede grøntsager. Såsom broccoli, rød spidskål, gulerødder, grønne asparges, babyspinat, frisk bælgede ærter, avokado samt stærke radiser.

 

Sådan gør du

Det lækre drys er i dag søde små kokostern, som virkelig smager intensivt af kokos. Derudover er der salte sprøde peanuts, som går igen i kokosdressingen.

Dressingen består af kokosmælk, peanutbutter, limesaft, lidt rød karry pasta, lidt god soya, hvidløg og lidt ingefær, friskkværnet peber og lidt chili flager. Til sidst har den fået nogle hakkede salte peanuts, for at give lidt knas.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print