Eksotiske abrikoskugler med ristet kokos

Af Josefine Jørgensen

30 minutter

10-12

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

Til ca. 35 kugler:

  • 200 g. mandler
  • 150 g. tørrede abrikoser
  • 150 g. rosiner
  • 120 g. peanut butter
  • 30 g. ristet kokosmel
  • 120 g. mørk chokolade

Sådan gør du

Prop alle ingredienserne – på nær chokoladen – i en foodprocessor eller blender, og blend med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Blend indtil massen er modellérbar, og tril så denne til kugler. Massen er lidt skrøbelig, så tryk den godt sammen mellem fingrene, inden du triller den i facon. Sæt kuglerne i fryseren i en times tid, så de er helt hårde, inden de vendes i chokoladen. Lad de chokoladevendte kugler størkne på køl, og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print