Grønkålssalat med dadler, pekannødder og bacon

En fantastisk vintersalat med det perfekte mix af sprød kål, knasende nødder, salt bacon og søde dadler

20-25 minutter

3-4 personer

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

  • 4 store blade grønkål, skåret i mundrette bidder
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk god olivenolie
  • En håndfuld romainesalat, skåret i mindre stykker
  • En håndfuld radicciosalat, skåret i mindre stykker
  • 6 medjool-dadler (uden sten), skåret i grove stykker
  • 4 skiver god bacon, afkølet og skåret i stykker
  • En håndfuld pekannødder

Sådan gør du

  • Kom kålstykkerne i en saltskål, kom olivenolien og lidt salt på. Masser nu kålen med hænderne, så olie og salt fordeles godt. Det gør kålen ekstra grøn og nedbryder fibrene let, så den er lettere at spise.
  • Tilsæt romaine og radicchio og vend salaten.
  • Tilsæt bacon, dadler og pekannødder

 

Vi anbefaler en god vinaigrette-dressing til (olivenolie, sennep, lidt vand, salt og peber).

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print