Dressing til cæsarsalat

Denne dressing til cæsarsalat er en af de klassiske - passer perfekt til salater med kylling men er også god til tomatsalat

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

2 spsk mayonnaise
2 tsk dijonsennep
2 fed hvidløg (pressede)
Saften af en stor citron
½ tsk salt
½ tsk friskkværnet peber
2½ dl mild eller extra light olivenolie (ikke extra virgin)
1-1½ dl revet parmesan (efter smag)

Sådan gør du

Kom mayo, sennep, hvidløg, citronsaft, salt og peber i en blender og blend til massen er ensartet.
Mens din blender kører, tilsæt nu LANGSOMT din olivenolie. Fortsæt med at blende til dressingen er cremet. Tilsæt din revne parmesan og pulsér 5-6 gange.

Server den med en frisk cæsarsalat eller brug til den andre salater med kylling eller tomat.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print