Knækbrød med hampefrø og græskarkerner

Bag dit eget knækbrød - det er lettere end du tror!

Ca. 40 minutter

-

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

1 dl chiafrø
1 dl hampefrø
1 dl græskarkerner
1dl solsikkekerner
½ tsk bagepulver
2 dl havregryn
2 dl hvedemel
1 dl olivenolie
2 dl vand
2 tsk salt (evt. urtesalt)

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser sammen. Kom olien i og rør grundigt sammen. Tilsæt vandet.

Fordel dejen på to stykker bagepapir og rul dejen tynd (ca. 3 mm er en god tykkelse).
Træk bagepapiret over på hver sin bageplade, og skær i passende stykker med en kniv eller en pizzaskærer.

Bag knækbrødet i ovnen i ca. 20 minutter ved 180 grader (varmluft).

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print