Kyllinge-nudelsalat med cashewnødder og ingefær

1 time (+ 3 timer trækketid i køleskab)

2-3 personer

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

1,25 dl hvidvinseddike
1,25 dl daddelsirup
0,75 dl rapsolie
2 spsk friskrevet ingefær
2 spsk soyasovs
Et lille nip cayennepeber
4 kyllingebryster

Salat:
En stor pose frisk babyspinat
2 appelsiner eller 3-4 mandariner
1,5 dl strimlet rødkål
2 gulerødder, strimlet
3 forårsløg i 1 cm stykker
3-4 dl chow mein nudler
2 dl ristede og saltede cashewnødder
2 spsk ristede sesamfrø

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til kyllingemarinaden i en skål. Læg kyllingebrysterne i en skål og hæld ca. 2 dl af marinaden over kyllingestykkerne så alt er dækket. Sæt film over fadet og sæt det på køl i mindst 3 timer. Kom resten af marinaden i en skål med låg og sæt også på køl.

Tag kyllingebrysterne op af skålen og læg dem i et fad, kasser marinaden som kyllingen har ligget i. Bag dem i ovnen i ca. 25 min. ved 180 grader varmluft. Skær kyllingen i strimler.

Læg spinat på et serveringsfad, arranger kylling, appelsiner, kål, gulerødder og forårsløg på toppen. Drys med chow mein nudler, cashewnødder og sesamfrø. Pisk den resterende marinade sammen igen og hæld den over salaten. Serveres med det samme.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print