Minipandekager

med brombær, mandelmel og chiafrø

40 minutter

20-25 stk.

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

3 bananer
2 æg
1 tsk chiafrø
1 tsk bagepulver
125g mandelmel
1 tsk sukker
1 knivspids salt

2,5dl mandelmælk
100g friske brombær, halveret
Havregryn
Rapsolie

Pynt
1 banan, tern
1 bakke friske brombær
1 spsk nøddeknas
Lys sirup

Sådan gør du

1.Kom alle ingredienserne i en skål, pånær mandelmel, brombær og havregryn. Blend det hele med en stavblender, hvorefter mandelmel og brombær blendes og til sidst havregryn. Når det hele er blendet sammen, ender du ud med en forholdsvis tyk dej.

2. Opvarm en pande med smagsneutral olie. Kom små skeer af dej på panden, så det udgør små pandekager og lad dem stege indtil, de er gyldne på begge sider.

3. Anret pandekagerne, så de overlapper hinanden og top dem med banan, brombær, nøddeknas og sirup.

Opskriften er udarbejdet af Julie Bagger fra https://foodcoma.dk/

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print