Påske cookies

med tørrede abrikoser og mælkechokolade

90 minutter

16 stk

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

125g smør, smeltet
90g brun farin
90g sukker
1 æg
1 tsk vaniljesukker
200g hvedemel
100g mandelmel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
½ tsk salt

Andet
100g tørrede abrikoser, tern
100g usaltede cashewnødder, groft hakket
100g lys chokolade, hakket groft

Sådan gør du

  1. Pisk smør, farin og sukker sammen i en røremaskine. Når blandingen er pisket godt sammen, tilføjes ægget og vaniljesukker.
  2. Tilføj nu mel, natron, bagepulver og salt til blandingen. Når det hele er rørt sammen, skulle du gerne have en rå cookie dough.
  3. Skær dine abrikoser ud i mindre stykker og hak cashewnødder samt chokolade groft. Tilføj det hele til dejen. Ælt det rundt.
  4. Form dejen som en stor kugle og sæt den på køl i 40 minutter.
  5. I mellemtiden tændes ovnen på 170 grader varmluft.
  6. Rul mellemstore cookie dough kugler ud i hånden og anret dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i cirka 16 minutter, indtil de er gyldne på toppen. Lad dem derefter køle af på en rist inden de serveres.

Opskriften er udarbejdet af Julie Bagger fra https://foodcoma.dk/

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print