Risnudler med kylling og cashewnødder

30 minutter

3-4 personer

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

225g risnudler
4 spsk soyasauce
2 spsk majsstivel
3 fed hvidløg, finthakkede
500g kyllingebryst eller inderfilet, i tern ca. 2 x 2 cm
2 spsk sesam- eller solsikkeolie
6 forårsløg, skåret i stykker på ca. 5 cm
2½ del usaltede cashewnødder
2 spsk sød chilisauce
Evt. ristede sesamfrø

Sådan gør du

Kog nudlerne som anvist på pakken.
Imens blandes soyasauce, majsstivelse og hvidløg i en skål, og kyllingen tilføjes. Mix det hele godt rundt. Rist herefter kyllingestykkerne i olien på en pande, til det er gennemstegt men stadig saftigt. Tilsæt forårsløget og steg yderligere 1 minut.

Hæld vandet fra nudlerne og kom dem op på panden sammen med chilisauce og cashewnødder.
Varm det hele godt igennem og hæld op i portionsskåle og server. Top evt. med ristede sesamfrø.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print