Rødkålssalat

med gedeost og superfrø

25 minutter

4 Personer

image_pdfimage_print

Dette er nok en af de smukkeste salater, du kan sætte på bordet til julen eller en skøn efterårsdag.

Salaten er spækket med rene gode sager og toppet med de lækreste superfrø; Græskarkerner, hørfrø, hampefrø og sesamfrø.

Opskriften er udviklet af Line Toftkjær Baltzer.

Det skal du bruge

• ½ halvt rødkål (lille)
• Lille håndfuld grønkål
• ½ rulle gedeost
• Bær (f.eks. hindbær og granatæble)
• Saltede græskarkerner, hampefrø, sesamfrø og hørfrø

Sådan gør du

• Skyl rødkål og grønkål grundigt
• Snit kålen fint og anret i fad eller skål
• Smuldre gedeosten og fordel jævnt over salaten
• Pynt med bær eller granatæble
• Top med masser af hampefrø, hørfrø, saltede græskarkerner og sesamfrø

Tip
Vend salaten i en lækker olie/eddike-dressing bestående af: Olivenolie, æblecidereddike, balsamico, honning, salt og peber

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print