Saltkaramel med dadler og tahin

15-20 min (+ indfrysning)

8-10 personer

image_pdfimage_print

Det skal du bruge

2½ dl udstenede dadler (gerne Medjool)
1½ dl tahin (start med 1dl og tilsæt evt. mere efter smag)
2 spsk kokosolie (stuetemperatur)
1 tsk stødt kardemomme
Et lille nip Maldon salt eller lign salttype.

Sådan gør du

Blend de stenfri dadler med tahin, kokosolie og kardemomme til det er en ensartet, blød og cremet pasta. Kom bagepapir i en lille form og pres daddelmassen godt ned i formen. Glat overfladen med en spatel eller lign. Drys med salt.

Sæt formen i fryseren indtil massen er fast. Tag den ud af formen og skær karamelmassen i passende stykker. Opbevar dem i fryseren i op til en måned.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print